Arbeidsklær og gaveartikler

LEIK kan tilby varme og myke arbeidsplagg man er stolt av å ha på og unike gaveartikler! Vi kan tilpasse plagg etter ønske og behov med din logo eller ønsket motiv som er strikket inn i plagget.

Vi har rask levering med fokus på kvalitet og norsk produksjon hele veien gjennom, alt er virkelig produsert i Norge – fra første skisse på papiret til plagget til det blir strikket på vår maskin, montert med nøyaktig flid, pakket av kjærlige hender og personlig levert til Bring sjåføren. Vi designer og produserer alt her i sjøkanten på vår fabrikk i Fitjar, og er stolte av at vi har verdens fineste utsikt fra fabrikken uten at det går ut over arbeidskapasiteten.

Bærekraft er ikke bare et ord for oss. Vi sover godt om natten fordi vi skaper arbeidsplasser for lokale folk, og fordi vi bruker hver eneste tråd av kjeglene med merinoull som vi kjøper inn. Vi lager vårt eget håndstrikkegarn av alt restegarnet.

genser

Profilklær

Kontorgenseren som profilerer firmaet mens merinoullen nøytraliserer stress-svette under viktige presentasjoner og vanskelige styremøter.

Genser med klassisk snitt i myk merinoull som ikke klør.

Din logo på brystkassa eller nederst på ermet. 

arbeidsklær

Arbeidsklær

100% merinoull – 0% kløe.

Tynne, myke ribbestrikkete gensere for arbeidsfolk, tynne nok til å brukes under kjeledresser, varme nok for kald fiskefiletering og med lengde godt over kravet for å unngå rørleggerrumpe.

Din logo på ermet.

tubehals

Gaveartikler

Tubehals med logo!

Hals i samme 100% kløfrie merinoull som de øvrige plaggene: Høykvalitets gaveartikkel med spesialdesign for ditt firma, enten bedriftsprofilen er vill og radikal eller enkel og konservativ.

Vi kan pakke de inn med ønsket markedsføringsmateriale/postkort med bedriftsinfo.

Dine ansatte
Fortjener det beste

Ull er helt fantastisk! Ull har temperaturregulerende egenskaper, bakteriehemmende egenskaper som hindrer svettelukt og virker flammehemmende. Fordi ull har selvrensende egenskaper kan du ofte lufte ullplagget etter bruk istedenfor å vaske den. Våre plagg er produsert med 100% merinoull.

STØTT NORSK PRODUKSJON

I strikkefabrikken på Fitjar gjør vi alt fra design til produksjon. Vi har rask levering med fokus på kvalitet.

+47 941 48 262 // contact@leiknitwear.com

Bestill katalog

Fyll ut skjemaet og vi vil ta kontakt!

Takk for melding!

Vi svarer så fort vi kan. I mellomtiden:

Har du lyst på en gratis strikkeoppskrift?

*og samtidig hører du fra oss når vi har noe spennende å fortelle