SALG JANUAR SALG JANUAR SALG JANUAR SALG

JANUAR SALG JANUAR SALG JANUAR SALG

 
 
 
 
 
PRISER

Vi har gleden av å tilby fri frakt i Norge på ordrer over 1000,-!

Vår standard frakt metode er sporbar brevpost med Posten Norge eller Klimanøytral Servicepakke. Om pakken er for stor til din postkasse vil du motta en hentemelding på SMS/e-post fra Posten.

Fraktvalg og kostnad vil bli synlig i Kassen.

LEVERING

Bestillinger effektueres normalt i løpet av 1-3 virkedager. Noen av plaggene er ferdigstrikket og klar til levering, de blir sendt umiddelbart. Andre plagg blir strikket etter bestilling, da må du for sikkerhets skyld regne med en leveringstid på inntil tre uker. Vi lagerfører normalt alle farger som er avbildet i nettbutikken, men vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for noen garntyper. Du vil få beskjed dersom dette medfører forsinkelser og du får da mulighet til å velge noe annet, eller avbestille.
NB! Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard.

I ferieperioder og helligdager må det beregnes noe lengre leveringstid enn normalt grunnet ferieavvikling hos oss og transportør.

RETUR

Dersom du har behov for å returnere eller bytte varen, tar du kontakt med oss på e-post. For retur/bytting av varen er kunde ansvarlig for returporto. Refundering av beløpet for kjøpet vil skje etter at vi har fått varen i retur. Returner derfor varen med sporbar frakt. Varen må være ubrukt, med alle tags på, og må returneres i originalemballasjen. 

Takk for melding!

Vi svarer så fort vi kan. I mellomtiden:

Har du lyst på en gratis strikkeoppskrift?

*og samtidig hører du fra oss når vi har noe spennende å fortelle