Internasjonalt

Vi samarbeider med DHL og brukerDHL Ekspress for frakt av varer utenfor Norge. 
Pakken din blir levert til deg med alle kostnader dekt, du får ingen flere kostnader gjennom tollen når du handler med oss. ‘DDP- Delivery Duty Paid’ er inkludert i prisen.

BETALING FOR INTERNASJONALE KUNDER

Vi gjør all handel i Norsk valuta (NOK/kr). Du finner valuta valg på både nettbutikken og ved produktene. Merk at disse er bare veiledende og blir automatisk oppdatert av Valutakursserver: European Central Bank. Når du kommer til Kassen vil priser vises i Norske valuta, og det er dette du betaler.
Om du vil sjekke hva beløpet er i din lokale valuta kan vi anbefale XE Currency – Live Market Rates, bare tast in summen i denne nettsiden, velg Norsk valuta (NOK)

LEVERING

Bestillinger effektueres normalt i løpet av 1-3 virkedager. Noen av plaggene er ferdigstrikket og klar til levering, de blir sendt umiddelbart. Andre plagg blir strikket etter bestilling, da må du for sikkerhets skyld regne med en leveringstid på inntil tre uker. Vi lagerfører normalt alle farger som er avbildet i nettbutikken, men vi tar forbehold om at vi kan være utsolgt for noen garntyper. Du vil få beskjed dersom dette medfører forsinkelser og du får da mulighet til å velge noe annet, eller avbestille.
NB! Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard.

I ferieperioder og helligdager må det beregnes noe lengre leveringstid enn normalt grunnet ferieavvikling hos oss og transportør.

RETUR

Dersom du har behov for å returnere eller bytte varen, tar du kontakt med oss på e-post. For retur/bytting av varen er kunde ansvarlig for returporto. Refundering av beløpet for kjøpet vil skje etter at vi har fått varen i retur. Returner derfor varen med sporbar frakt. Varen må være ubrukt, med alle tags på, og må returneres i originalemballasjen. 

LAND OVERSIKT

Vi sender til disse landene:
USA
Canada
Danmark
Finland
Island
Nederland
Storbritannia
Sverige
Tyskland
Frankrike
Italia

Ser du ikke ditt land i listen og ønsker at vi også sender til deg? Skriv til oss! =) 

Takk for melding!

Vi svarer så fort vi kan. I mellomtiden:

Har du lyst på en gratis strikkeoppskrift?

*og samtidig hører du fra oss når vi har noe spennende å fortelle